Preus exclusius online!

Aquarel·la i Tempera

Aquarel·la i Tempera

Blocs Fabriano, Arches, Guarro, Canson...                                                   Les principals característiques de l'aquarel.la són la seva transparència i la seva lluminositat. És la tècnica humida que imposa més dificultats al paper. Per tant, l'elecció del suport és delicada i primordial. Cal triar un paper capaç d'absorbir molta aigua sense ondular-se ni córrer els colors. El blanc en aquarel·la és el blanc del full que queda verge en zones reservades. D'aquí la importància del color del paper: no s'ha d'alterar ni groguejar amb el pas del temps.

Tens dubtes? Truca al telèfon 608 370 966 i t'ajudarem

  • Arches

    Arches

  • Artistico Fabriano

    Artistico Fabriano

  • Magnani

    Magnani

  • Saunders Waterford

    Saunders Waterford

  • Aquarel·la Guarro

    Aquarel·la Guarro

  • Arte Fabriano

    Arte Fabriano

  • Moleskine

    Moleskine

  • Escoda

    Escoda

  • Watercolour Fabriano

    Watercolour Fabriano

  • Van Gogh

    Van Gogh

  • Aquapad Clairefontaine

    Aquapad Clairefontaine

  • Sennelier

    Sennelier

  • Montval Canson

    Montval Canson

  • XL Aquarel·la

    XL Aquarel·la

  • ArtCreation

    ArtCreation

  • Basik Guarro

    Basik Guarro

Consulta al nostre assessor tècnic

Si tens qualsevol dubte sobre productes, enviaments, etc. revisa les Preguntes freqüents o contacta amb nosaltres:

Pagament segur

Targeta, PayPal, Transferència i Contra reemborsament

Preus exclusius online

Compra online i gaudeix d'avantatges únics

Lliurament en 24/48h

Amb Correos Express i DHL

Aquest lloc web utilitza cookies tècniques pròpies i estadístiques de tercers.

Si fa clic a Acceptar totes, acceptes la instal·lació de totes elles. Si fa clic a Rebutja no utilitzarem cookies per a cap finalitat addicional. Si fa clic a Configurar pots decidir sobre la seva instal·lació o no Pots retirar el teu consentiment o reprendre’l en qualsevol moment a la pàgina de Política de Cookies d'aquest lloc web.

Per a més informació sobre la cookies, accedeix a Política de cookies.